Cloud

Wat wij doen

Fortex-IT is een implementatie partner op het gebied van IT Consulting. Wij richten ons op IT projecten die innovatieve oplossingen vereisen op het snijvlak tussen Cloud, Data en Frontend Technologie.

Devices connected to the cloud for cloud computing

Cloud Engineering

Wij helpen onze klanten met het realiseren van gedegen cloud oplossingen. Van het vormgeven en implementeren van een cloud solution architectuur, tot een bedrijfsbreed advies omtrent cloud en data architectuur passende binnen Enterprise IT richtlijnen. Wij denken samen met onze klanten proactief vooruit over een toekomstbestendige oplossing en zijn dé implementatie partner met een focus op Microsoft Azure Cloud.

Data
A domain data model cube

Data

Vanuit onze 3 data disciplines - Data Engineering, Business Intelligence en Data Science - optimaliseren wij bedrijfsprocessen bij onze klanten. Vanuit onze data engineering discipline bouwen wij een data fundament voor een IT project, veelal in de vorm van een data platform. Business Intelligence gebruikt dit fundament voor het inzichtelijk maken van waardevolle business informatie om op te acteren. Data Science maakt gebruik van dit fundament, om logica die niet af te vangen is in if-then-else structuren, te vervangen door voorspellende en zelflerende Machine Learning en AI modellen.

Frontend
Frontend apps connecting backend data cubes

Frontend
Technologie

In de kern optimaliseren wij bedrijfsprocessen op basis van data. Onze Frontend discipline vertaald data gedreven inzichten die hieruit naar voren komen, naar tastbare visualisaties en interacties voor eindgebruikers. Dit doen wij door te integreren met high-code frameworks en bibliotheken, of met low-code tools zoals PowerBI. Frontend web applicaties en visualisaties vereisen batch, streaming of real-time integraties met backend bronsystemen. Wij helpen onze klanten goed presterende oplossingen te realiseren, die business cases omzetten naar data gedreven waarde voor hun gebruikers.

Ideeën voor een project of interesse in een samenwerking?

Contact Opnemen